ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.lefkonunderwear.gr υποστηρίζει τους εξής τρόπους πληρωμής:


1. Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα:

Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα πιστωτική ή χρεωστική μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος. Η Εθνική τράπεζα για να εξασφαλίσει την απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές σας, χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο 3DSecure που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών που παρέχονται από τη MasterCard και τη Visa διεθνώς (Verified by Visa & MasterCard Secure Code), προστατεύοντας τα συναλλασσόμενα μέρη και ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα κακόβουλης χρέωσης του φορέα, καθώς επίσης και το προτύπο SSL 128 για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων κατά την διάρκεια των συναλλαγών.


Στο κατάστημά μας ΔΕΝ υποστηρίζονται πληρωμές με κάρτες Diners & American Express.


2. Αντικαταβολή:

Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται κατά την παραλαβή της με καταβολή του ποσού στον διανομέα της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε. Η αντικαταβολή για αποστολές εντός Ελλάδος έχει χρέωση 1,50€ ενώ για αποστολές σε Κύπρο έχει χρέωση 2,50€ σε όλες σας τις αγορές.


3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας στον παρακάτω λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας. Στο καταθετήριο τραπέζης πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας και ο αριθμός της παραγγελίας που σας έχει σταλεί στο email σας κατά την ολοκλήρωσή της.


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λογαριασμός: 30240155090

IBAN: GR3201103020000030240155090

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΦΑΡΣΑΡΗ ΜΙΧ. ΜΑΡΙΑ


*Οι παραγγελίες που έχουν ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση δεσμεύονται μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες. Αν η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί μέχρι την λήξη της διορίας η παραγγελία θα ακυρώνετε αυτόματα.

*Παραγγελίες άνω των 500 ευρώ δεν επιτρέπεται να εξοφλούνται με μετρητά ή αντικαταβολή βάσει του νόμου 4446/22-12-2016.